Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Május 05. 07:01, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress

Miért van szükségünk ebédszünetre?

Miért van szükségünk ebédszünetre?

Azért, mert bármennyire is elkötelezett valaki a munka mellett, ebéd nélkül nem fog tudni olyan jól dolgozni. Az amerikai dolgozók mintegy harmada mondja, hogy nem vagy csak nagyon ritkán tartanak ebédszünetet.

Egy nemrég készült tanulmány kimutatta, hogy azok, akik nem fordítanak időt az ebédre, romlik a hozzáállásuk és teljesítményük.

A tanulmány keretében megkérdezettek elismerték, hogyha nem esznek rendesen, ingerlékenyebbek, könnyen elvesztik az érzelmi kontrollt, csökken a koncentrációjuk és döntéseket is lassabban hoznak.

Ezzel szembe ha valaki megfelelően táplálkozik, nemcsak a munkahelyi teljesítményük, de a hangulatuk is javul - írja a Fox News.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata