Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Programok | Előadás

Csecsemő elsősegélynyújtás oktatás lesz január 30-án a Viktória Rehabilitációs Központban

Jan. 30. Hét
| Fejér, Székesfehérvár

Csecsemő és kisgyermek elsősegélynyújtó előadást tart az Országos Vérellátó Szolgálat Fejér Megyei Szervezete.

A Viktória Rehabilitációs Központban január 30-án, hétfőn 14.30 órakor kezdődő programra január 27-én, pénteken déli 12.00 óráig lehet jelentkezni.

A csecsemő és kisgyermek elsősegélynyújtó előadáson a résztvevők hasznos információkat kapnak az alábbi témákban: légzésfigyelő, légútbiztosítás, újraélesztés, eszméletlen állapot, szívmasszázs, cukorbetegség kisgyermekkorban, balesetek, sebkezelés, láz és lázgörcs, epilepszia, idegentest, forrázás, égés és mérgezés.

Az elméleti oktatást és gyakorlati bemutatót ötvöző program Székesfehérváron, az Erzsébet utca 20. szám alatti Viktória Rehabilitációs Központban zajlik 2023. január 30-án, hétfőn 14.30 és 19.00 óra között.

Várják a leendő anyukákat és apukákat, valamint a babás, kisgyermekes szülőket és nagyszülőket egyaránt, a részvételi díj 7.000 forint/fő, amit a helyszínen, készpénzben kell kifizetni.

Jelentkezni kizárólag írásban az esoktatas.fejer@voroskereszt.hu e-mail címen lehet 2023. január 27-én, pénteken déli 12.00 óráig. A regisztrációhoz a következő adatokat kérik megadni: családi és utónév, születési név, születési hely és idő, anyja születési neve, elektronikus levelezési cím és adóazonosító jel. További információ kérhető az alábbi telefonszámon: 06 30 949 2334.

 

szekesfehervar.hu

Fejér, Székesfehérvár