Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Október 16. 12:32, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: Melegséggel gyanúsítják Geszti Zolikáját

X-Faktor: Melegséggel gyanúsítják Geszti Zolikáját

Hiába van felesége és gyereke?

A szombati élő show első párbajozói még mindig az adásban történtek hatása alatt vannak. Kvaka Andrea és Fehér Zoltán kapták a legkevesebb szavazatot a nézőktől, a mentorok pedig a 25 éves fiatalembert juttatták tovább.

Fehér Zoli hiába jutott tovább, mégsem lehet önfeledten boldog. Rengeteg kritikát kap feminin vonásai miatt.
– Az előadásmódom miatt valószínűleg félreértenek az emberek. A lelki- és érzelmi világomból adódóan a mozdulataim miatt sokan azt gondolják rólam, hogy meleg vagyok. De nem vagyok az. Feleségem és gyerekem van, akiket mindennél jobban szeretek – nyilatkozta az énekes.
– Volt, aki azt írta, hogy az egyik élő show-ban fogom bejelenteni, hogy a saját nememhez vonzódom. Elképesztő és nagyon bántó ilyenekről olvasni, mert bár értékelem és nagyra tartom a kritikát, ez már inkább személyeskedés, ami ráadásul sértő is. Ennek ellenére megpróbálok majd változtatni a mozdulataimon, a következő adásban sokkal férfiasabb leszek, de továbbra is a szívemből fogok énekelni. Megerősített, hogy párbajoznom kellett, sokkal magabiztosabb lettem, és ezt a nézők is látni fogják jövő héten – tette hozzá az énekes.
Geszti Péter szerint sincs könnyű dolguk mentoráltjával. Zoltánhoz hasonlóan ő is úgy látja, hogy a nézők igazságtalanul, előítéletek alapján döntöttek szombat este, és megígérte, segít neki, hogy megtalálja férfiasabb vonásait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.