Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Június 30. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Új könyvek és társasjátékok érkeztek a nyári szünetre a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárba

Új könyvek és társasjátékok érkeztek a nyári szünetre a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárba

Felkészülten várja látogatóit a nyári szünetben is a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár.

Sok új gyermekkönyv és társasjáték érkezett, és a vakáció ideje alatt is zajlanak az állandó foglalkozások. Közben tart a tanszergyűjtés is, melyre augusztus 15-ig várják az adományokat.

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár szeretettel várja a szünetben a gyerekeket, akik számára jobbnál jobb, érdekesebbnél érdekesebb könyvek és társasjátékok érkeztek a napokban.

Az intézmény közösségi oldaláról elérhető linken az újdonságok egyesével megnézhetőek és elolvasható a tartalmuk. A könyvtár hétfőn és csütörtökön 13 és 18 óra között, míg kedden 10 és 16 óra között tart nyitva.

Az intézmény a vakáció ideje alatt is megtartja állandó foglalkozásait. Hétfőnként senior torna és strong edzés, keddenként dinamikus gerinctréning, karate, női alakformáló torna, szerdánként StepUp, csütörtökönként női alakformáló torna, péntekenként ringató és zumba van az intézményben.

Közben folyamatosan zajlik a tanszergyűjtés is, melynek keretében a Gárdonyi Géza Művelődési Házban és az Ady Endre utcai papírboltban várják az új vagy használt, de jó állapotban lévő tanszereket, eszközöket. A felajánlásokkal az Alba Bástya Központ rászoruló családjait támogatják az iskolakezdés előtt.

A kezdeményezéshez magánszemélyek és vállalatok is csatlakozhatnak. A felajánlásokat az intézmények nyitvatartási idejében augusztus 15-ig lehet elvinni.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.