Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Szeptember 06. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tovább kínozza magát Beckhamné

Tovább kínozza magát Beckhamné

Victoria Beckhamet nem érdekli, mit mondtak az orvosok, ő akkor sem hajlandó lemondani a magassarkúról, ha teljesen tönkremegy tőle a gerince.

A hétvégét azzal töltötte a Beckham-házaspár, hogy elkezdték hozzászoktatni pici lányukat ahhoz, ami későbbi élete nagy részét ki fogja tölteni - a vásárláshoz. Azonban nem a papa karjaiban békésen szunyókáló Harper Seven volt a legérdekesebb látvány, hanem Victoria, és az ő tűsarkai. Az elmúlt pár hétben ugyanis többször lehetett arról hallani, hogy porckorongsérve van az egykori Spice Girl-nek, ami miatt csak lapos talpú cipőket hordhat, különben nemcsak rettentő fájdalmakat fog átélni, de a gerince tovább romolhat, ami megakadályozhatja a rendes mozgásban. Ehhez az orvosi utasításhoz tartotta is magát egy ideig, ám megérkeztek Christian Louboutin új, extra magas lábbelijei, amiknek a tervezéséből ő is alaposan kivette a részét. Egy ilyen különlegességet pedig nem hagyhat kipróbálás nélkül, így szombaton újra a régi Vic rótta a luxusboltokat.

De nemcsak magassarkúban tipegett, de szűk bőrnacit is húzott magára, ami egyértelműen mutatja, hogy a szerinte létező szülés utáni súlyfölöslegét leadta, amitől a lassan rajtoló New York-i divathétig akart megszabadulni. De kedvenc Viktóriánk nem szokott lazsálni, ha a szépségért való szenvedésről van szó.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.