Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Augusztus 25. 08:04, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-08-25 04:30:00)

AUGUSZTUS 25. PÉNTEK
Reggel több lesz felettünk a felhő, később gomolyfelhős, napos időre lehet számítani, csapadék nem valószínű. A DNy-i szél gyenge, mérsékelt, késő délelőttől időnként élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 fok közelében alakul, estére 22, 26 fok közé hűl a levegő. Éjszaka inkább csak gyengén felhős lehet az ég, eső nem várható. A légmozgás gyenge lesz. A Velencei-tónál fátyol és gomolyfelhők mellett napközben sokat süt majd a nap, Csapadék nem várható. Délelőtt gyenge, mérsékelt, jellemzőbben K-DK-i, majd délutánra időnként élénk lökésekkel kísért DNy-Ny-i szélre lehet számítani. A hőmérséklet csúcsértéke 31 fok körül alakul, estére 23, 26 fok közé hűl a levegő. Az éjszaka derült, időnként gyengén felhős, száraz idővel telik. A légmozgás gyenge lesz.

AUGUSZTUS 26. SZOMBAT
Kevés felhő mellett alapvetően napos, száraz idő várható. A D-DNy-i szél mérsékelt, délután átmenetileg kissé élénkebb lesz. Reggelre 15, 18 fokig hűl a levegő, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32, 33 fok közelében alakul. Éjszaka eleinte gyengén, majd időnként már közepesen felhős lehet az ég de csapadék nem fordul elő. A jellemzőbben északias szél gyenge marad.

AUGUSZTUS 27. VASÁRNAP
Többször erősen megnövekedhet a gomolyfelhőzet és főként délután zápor, esetleg zivatar előfordulása sem zárható ki. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz, szélerősödés csak zápor, zivatar idején lehet. A hőmérséklet csúcsértéke 32, 33 fok körül alakul.

FRONTHATÁS
Időjárási front pénteken sem érkezik de a légkörben zajló melegedés miatt az érzékenyeknél továbbra is jelentkezhetnek melegfronti tünetek.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Előreláthatólag a jövő hét elején egy gyenge hidegfront érinthet bennünket, akkor valószínű nagyobb eséllyel csapadék, pár fokot a nappali felmelegedés mértéke is csökken de jelentős lehűlésre a hét folyamán nincs kilátás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.