Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Augusztus 14. 18:19, hétfő | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-08-14 14:30:00)

AUGUSZTUS 14. HÉTFŐ
Délután is napos idő várható fátyol és gomolyfelhőkkel. Csapadék nem fordul elő. Az É-ÉNy-i szél mérsékelt, néha kissé élénkebb lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 28 fok körül alakul. Éjszaka legfeljebb gyengén felhős, száraz időre lehet számítani. Az ÉK-K-i szél gyenge, időnként mérsékelt lesz. Estére 20, 24 fok közé hűl a levegő, kedd reggel 13, 16 fok várható. A Velencei-tónál délután néha gomolyfelhők zavarhatják a napsütést de csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 fok körül alakul, az esti órákban 20, 24 fok közé csökken a hőmérséklet. Éjszaka általában derült, időnként gyengén felhős lehet az ég, csapadékra nem kell számítani. Az ÉK-K-i szél jellemzőbben gyenge, mérsékelt lesz. Kedd reggelre 14, 16 fokig hűl a levegő.

AUGUSZTUS 15. KEDD
Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk csapadék nélkül. A keleties szél mérsékelt, néha élénkebb lesz. Délután 29 fok várható, estére 23, 26 fokig csökken a hőmérséklet. Éjszaka derült és gyengén felhős időszakok lehetnek. Csapadék nem fordul elő. A változó irányú szél gyenge marad. A Velencei-tónál délelőtt valamivel több lehet a felhő de összességében sok napsütésre lehet számítani, csapadék nem fordul elő. A keleties szél mérsékelt, néha kissé élénkebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 29 fok körül alakul, estére 23, 26 fok várható. Éjszaka csak kevés felhő lehet az égen, jobbára derült idő várható. A légmozgás gyenge lesz.

AUGUSZTUS 16. SZERDA
Délelőtt kevés felhőre, gyenge légmozgás mellett száraz, napos időre van kilátás. Délután nyugat felől erősebb felhősödés várható de napsütésre, majd szűrt napsütésre akkor is számítani lehet. Csapadék nem fordul elő. Az ÉNy-ira forduló szél mérsékelt, néha élénkebb lesz. A reggeli hőmérséklet 14, 17 fok között alakul, délutánra 30, 31 fok közelébe melegszik a levegő. Éjszaka kezdetben sok lesz felettünk a felhő, hajnalra csökkenhet jelentősebben a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Az ÉNy-i szél jellemzően mérsékelt lesz.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Az előttünk álló héten fokozatos melegedés várható, a hét közepén ismét 30 fok körüli, kevéssel 30 fok feletti értékeket mérhetünk. A hét végéig jelentősebb csapadékra sincs kilátás. A mostani számítások azonban pont a hétvégére jelzik egy hidegfront érkezését, erős szél és csapadék kíséretében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.