Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Október 18. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Skót dobó lesz és perel az eltiltott Fazekas

Skót dobó lesz és perel az eltiltott Fazekas

Amerikában népszerű.

Noha nyolc helyett hat évre csökkentették eltiltását, nem fog már visszatérni a diszkoszvetés mezőnyébe a londoni olimpia előtt – mint kiderült, nem szándékosan doppingoló atléta, Fazekas Róbert.

– A nyár elején, amikor pozitív lett a doppingtesztem, és a bécsi laborban elvégezték a B-próbát, kértük, hadd vizsgáltathassak be néhány általam használt táplálék-kiegészítőt és élelmet. Az ügyvédem megbízott egy szakembert, aki javaslatot tett a szerek vizsgálatának sorrendjére, hiszen nem volt mindegy, hány tesztet kell finanszíroznom. Egy vizsgálat ezerkétszáz euró. Már az első szer tesztelése eredményt hozott, kiderült, abból került a szervezetembe a sztanozolol. Igaz, hogy doppingolásra alkalmatlan mennyiség volt benne, a szabályok szerint azonban ez sem jelenti azt, hogy versenyezhetek – idézi a Nemzeti Sport Fazekas Róbertet, aki nem nevezi meg az adott étrend-kiegészítőt, mert ügyvédje jogi lépéseket készül tenni gyártója ellen.
Fazekas 43 évesen már nem tér vissza a diszkoszvetés világába, inkább az úgynevezett skót felföldi játékokon próbálja ki magát: nyolc dobószámban kapnak pontokat a versenyzők. A sorozat rendkívül népszerű: egy amerikai versenyre 2011-ben három nap alatt százötvenezer néző látogatott ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.