Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. November 27. 08:51, hétfő | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

SARAUER GYŐZTES GÓLJÁNAK MOST NEM ÖRÜLHET A FEHÉRVÁR AV19

SARAUER GYŐZTES GÓLJÁNAK MOST NEM ÖRÜLHET A FEHÉRVÁR AV19

Hosszú idő óta először kettőnél több gólt ütött a Fehérvár AV19, de Villachban ez most nem volt elég a pontszerzéshez.

A hazaiak visszavágtak a múlt heti vereségért, a Volán helytállt, de egyenlíteni nem tudott kétgólos hátrány után. A győztes gól Andrew Saraueré, aki ezzel korábbi csapatát szomorította.

A Fehérvár AV19 17 mezőnyjátékossal állt fel Villachban. A találkozó egy gyors gólváltással indult, a 3. percben Manavian találatával megszerezte a vezetést a magyar csapat, majd 54 másodperc múlva Hickmott egyenlített. A folytatásban három emberhátrányt is kibekkelt a Volán, ebből több mint 1 percen át kettős hátrányban is játszottunk. A sok hátrány megtörte Erdélyéket és a 15. percben Lebrecque góljával már a hazaiaknál volt az előny. A második játékrész 92. másodpercében Manavian meglőtte a 2. találatát, amellyel egyenlített a Fehérvár. Nem sokkal később kihagyott egy előnyt a magyar együttes, a harmad közepén pedig Antonitsch révén újra vezetéshez jutott a VSV. A 38. percben pont a fehérváriak korábbi játékosa, a magyar válogatott Sarauer is betalált Rajna kapujába. A harmadik harmad derekán emberelőnybe került a Fehérvár, amit Hári János gólra váltott, így 1 találatra csökkent a különbség. Az egyenlítés viszont nem jött össze, így a Villach 4-3-ra győzött és ezzel a 3 ponttal visszakerült a középmezőnybe, míg a Fehérvár maradt a 11. helyen - tudósított a jegkorongblog.hu

Villacher SV - Fehérvár AV19 4-3 (2-1, 2-1, 0-1)

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.