Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 04. 09:40, csütörtök | Sport

Rally: Az autó jól működött!

Rally: Az autó jól működött!

László István - Holló Barnabás
MOJITO LEMON Lyukóbánya-Parasznya a Build-IT kupáért - Rallye3
Inter Europe Team Kft.
2019.03.23-24.

Interjú László Pistivel a Rally3-as verseny után.

Az első négy gyorsot miként értékeled?

- Igazából, olyan egyformának tűntek! Sokat mentünk rajta már külön-külön, most meg Hollóval együtt is! Nem igazán bonyolult vonalvezetésű, de mindig rájövök, hogy miként lehetne rajta sokkal gyorsabban is menni.

Milyen volt újra versenyautóban ülni?

- Furcsa! Volt bennem félelem, de rövid időn belül elmúlt. Próbáltam a feladatra koncentrálni, ami meglepően jól sikerült, vissza is jött az önbizalom! Az autó jól működött, ugyan még finomítani kell a beállításokon, de nagyon sokat kell még vele menni, hogy gyorsan tudjunk autózni!

Az első és a harmadik gyors ideje csak öt tized másodpercre tér el egymástól. Ennyire sikerült jó itinert írni, ilyen jól feküdt a Honda Civicnek a páya?

- Nem volt ebben semmi tudatosság. Egyszerűen nem tudtunk gyorsulni, elsőre mentünk egy relatíve jó időt, de ezt nem sikerült felülmúlni. Barnával még nem egyformán látjuk a kanyarokat, próbáltunk egy jó itinert írni, ami hellyel, közzel sikerült is. Idővel ez csak jobb lehet.

Ha jó sejtem ezt a versenyt az Eger Rallyra való autófelkészítésnek szántad, ahol Drávucz Olivér lesz majd a pilóta?

- Ez volt a terv. Egerben nem megyünk, viszont, annyira megtetszett ez az egész ismét, hogy Miskolcon Barnával megyünk egy versenyt, és ha megmarad ez az összhang, akkor gondolkodhatunk a folytatásról!

Partnereink segítségét köszönjük: Kz Invest Kft., Formula Magazin, Targo Trans Kft., Hauser Magyarország Kft., Új-Alapkő Kft., Inter Cars, Mester Épitő Kft., Autocarma Szerviz Kft., Pcell Power Kft., Hazmat Kft., Terrex Kft., Nord Frank Kft., Elektron-Co Kft., Prime Energy Kft., Tipp Plusz Kft,Bihari Vállalkozás Kft., Mocca Team Kft,.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.