Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. November 05. 18:05, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Prostitúcióra kényszerítette és bántalmazta élettársát

Prostitúcióra kényszerítette és bántalmazta élettársát

Éveken át kényszerítette prostitúcióra és bántalmazta élettársát egy férfi a fővárosban. A nő végül a rendőrségtől kért segítséget. A rendőrök tavaly vették őrizetbe a gyanúsítottat, a nyomozást most fejezték be.

Emberkereskedelem, súlyos testi sértés, kapcsolati erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanújával folytatott eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság N. Rafaellel szemben. A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi éveken át prostituáltként dolgozó élettársával tartatta el magát – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy többször súlyosan bántalmazta a 27 éves nőt, aki hiába akart felhagyni a tevékenységgel, a férfi életveszélyesen megfenyegette őt és családtagjait. Azzal is sakkban tartotta az asszonyt, hogy ha nem tesz eleget követeléseinek, eladja őt egy másik futtatónak – sőt a nő fiatalkorú húgát is prostitúcióra kényszeríti. A megfélemlített élettárs végül 2020 novemberében kért segítséget a rendőrségtől, amikor a férfi úgy megverte, hogy a nőnek eltört a keze. Az erzsébetvárosi nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki azóta is letartóztatásban volt. A VII. Kerületi Rendőrkapitányság az eljárás vizsgálati szakaszát most fejezte be, a keletkezett iratokat az ügyészségre küldték meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.