Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. November 02. 15:14, szerda | Helyi
Forrás: fmc.hu

Öt fehérvári posta zár be november közepétől

Öt fehérvári posta zár be november közepétől

Több száz postát zárnak be ideiglenesen országszerte takarékossági okokból. Székesfehérváron az intézkedés keretében ideiglenesen öt posta működését szüneteltetik.

A háború és a szankciók, valamint az egész Európát sújtó energiaválság miatt kialakult helyzetben a Magyar Posta is további takarékossági intézkedések bevezetésére kényszerült. A vállalat országszerte ideiglenesen szünetelteti 366 posta működését 210 településen - áll a posta közleményében.

Azokon a településeken, ahol több szolgáltatóhely működik, ott megemelt kapacitással, több ügyfélkiszolgáló pulttal fogadják az ügyfeleket, míg azokon a településeken, ahol nincs másik nyitva tartó posta, a szolgáltatások a máshol már jól bevált mobilposta segítségével lesznek elérhetőek. Ez az intézkedés a postai küldemények házhoz kézbesítését nem érinti, az érintett posták működésének szüneteltetése létszámleépítéssel nem jár, a munkavállalókat a környező postákra helyezik át.

Az ideiglenesen bezáró posták november 11-ig állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az érintett települések listája szintén a posta.hu-n megjelent közleményben olvasható. Itt azt írják:

Fehérváron a bezárt szolgáltatási helyeket az alábbi három posta helyettesíti majd:
- az 1-es, a Kossuth utcában
- a 2-es, a Vasútállomás mellett
- a 7-es, a Fehér Palotában


A Kossuth utcai posta hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, a Kaszap István utcai posta (a Vasútállomás mellett) hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, a Palotai úti Fehér Palotában lévő posta pedig hétfőn 7-től 19 óráig, keddtől péntekig 8 és 18 óra között, szombaton pedig 8 és 18 óra között lesz nyitva.

Az ügyfeleknek továbbra is a rendelkezésükre áll a Holland fasoron az AUCHAN áruházban és az Aszalvölgyi úti TESCO-ban lévő posta is.

fmc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.