Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Július 09. 18:48, vasárnap | Helyi
Forrás: vorosmartyszinhaz.hu

Nyári színház – Júliusi előadások, új helyszínen

Nyári színház – Júliusi előadások, új helyszínen

A Pelikán Udvar helyett a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar lesz a helyszíne idén a Nyári Színháznak.

A színházjegy mellé vacsorázási lehetőséget is kínálnak a Gasztroudvarban, a közlekedést pedig a 37-es autóbusz ingyenes használata könnyíti majd a látogatók számára.

Feketehegy-Szárazrét igazi kulturális és rendezvénytérrel büszkélkedhet. A városrész és a színház lelkes, motivált hozzáállásán kívül a lakók és a háttértechnikai feltételek szempontja is a helyszínváltoztatás mellett szólt. A színház vezetősége is úgy vélte, a színházi tér ízléses, modern, jól berendezett és jól felszerelt, a fedett színpad pedig biztonságot jelent az előadások időpontját illetően.

Az előadás mellett a kikapcsolódást egészíti ki az a kezdeményezés, hogy a nemrégiben kialakított Gasztroudvarban a színházjegy mellé vacsorázási lehetőséget is kínálnak azoknak, akik szívesen töltenek el több időt a szépen kialakított környezetben. A városrészbe való ki- és visszajutást segíti, hogy minden jegytulajdonos ingyenesen utazhat a 37-es autóbusszal, ami az előadás napjain kiterjesztett menetidővel közlekedik majd, az utolsó járat pedig meg fogja várni a nézőket. Akik autóval érkeznek az előadásokra, a helyszínen és a szomszédban lévő üzlet mellett tudnak parkolni, összességében mintegy száz személyautó számára van parkolási lehetőség.

A Nyári Színházban Feydeau "A hülyéje" című darabját láthatja majd a közönség. A francia bohózatot a fiatal Widder Kristóf viszi színre, a szereposztás igazi, felhőtlen, jó szórakozást ígér.

A vígjátékban többek között Egyed Attila, Varga Gabriella, Andrássy Máté, Závodszky Noémi, Keller János, Kelemen István, Kerkay Rita, Varga Lili, Kozáry Ferenc, Váradi Eszter Sára és Kricsár Kamill lépnek színpadra.

A helyszín tehát:
Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ
Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.

Az előadásokat július 16-án, 18-án, 20-án és 21-én tartják 20:30 órai kezdéssel, jegyeket a színház jegyirodájában vagy online lehet igényelni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.