Városlista
2017. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2017. Szeptember 13. 06:02, szerda | Helyi
Forrás: sg.hu

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

A Galaxy Note 7 közvetlen utódja, a Galaxy Note 8, bemutatójára nemrég került sor, azóta az előrendelések is szép számban futottak be, olyannyira, hogy az illetékesek szerint itt meg is dőltek az eddig rekordok.

A jelek szerint a Note 7 malőrje és a többszöri visszahívás egyáltalán nem vette el a felhasználók kedvét, a legtöbben kitartanak a márka mellett. A hivatalos oldalon megjelent bejegyzés szerint csak az Egyesült Államokban minden eddiginél többen rendelték elő az új készüléket, itt azonban meg kell jegyezni, hogy a mostani rekorddöntés csak a Note-családra vonatkozik, tekintettel arra, hogy az első félévben elrajtolt Galaxy S8 és S8+ hasonló adatát nem sikerült meghaladni – ez utóbbi okostelefonokból nem sokkal a bemutató után 5 millió példány kelt el, a Samsung pedig már akkor összesen 10 milliót szállított le partnerei számára.

A Samsung persze nagyon örül a kedvező számok láttán, szerintük mindez arra bizonyíték, hogy a vásárlók a Note 8 segítségével szeretnék megvalósítani mindazt, amire ma törekednek.

Fontos ehhez még hozzátenni, hogy a hivatalos megjelenés szeptember 15., de azon felhasználók, akik szeptember 24. előtt rendelik meg a készüléket, Gear 360 kamerát vagy a Galaxy Foundation Kit névre keresztelt csomagot kapják meg ajándékként (ez utóbbi egy 128 GB-os microSD-kártyát és egy gyors, vezetéknélküli töltést lehetővé tévő kiegészítőt tartalmaz). Ez a tény nyilván hozzájárult a kedvező adathoz, bár a felhasználók valószínűleg enélkül is hasonló tömegben jelezték volna érdeklődésüket.

  • Az új iPhone-hármas bemutatójára a héten kerül sor, ez kirajzolja majd előttünk a piac jelenlegi helyzetét.

Galaxy Note 8 hivatalos oldal

Ezek érdekelhetnek még

2017. Szeptember 22. 19:42, péntek | Helyi

Székesfehérvár várja a mérnököket

A rendszerváltás idején, amikor elkezdtek összeomlani a magyar városok gazdaságai Székesfehérvár is megérezte a váltás súlyát.

2017. Szeptember 22. 19:31, péntek | Helyi

Eltörölnék a kötelező kéményellenőrzést

Tegnap Pintér Sándor belügyminiszter benyújtott egy törvénymódosító javaslatot, aminek értelmében a családi házak esetében nem lenne kötelező a kéményellenőrzés.

2017. Szeptember 22. 19:29, péntek | Helyi

Autómentes nappal zárult a Mobilitási Hét

Autók helyett több száz gyerek vette birtokba pénteken délelőtt a Várkörutat. Az ovis és iskolás csoportok biciklikkel, rollerekkel, gokartokkal és más emberi meghajtású járművel érkeztek az autómentes napra.

2017. Szeptember 22. 19:26, péntek | Helyi

A legtöbben lakást vesznek - ingatlanpiaci körkép Székesfehérváron

A hazai ingatlanpiac felívelése még mindig nem állt meg, éppen ellenkezőleg: az augusztusi forgalom az év második legjobb eredményével zárt, a mintegy 13800 tranzakció 17%-kal körözte le a tavalyi év azonos időszakát.