Városlista
2017. november 23, csütörtök - Kelemen

Hírek

2017. Szeptember 13. 06:02, szerda | Helyi
Forrás: sg.hu

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

A Galaxy Note 7 közvetlen utódja, a Galaxy Note 8, bemutatójára nemrég került sor, azóta az előrendelések is szép számban futottak be, olyannyira, hogy az illetékesek szerint itt meg is dőltek az eddig rekordok.

A jelek szerint a Note 7 malőrje és a többszöri visszahívás egyáltalán nem vette el a felhasználók kedvét, a legtöbben kitartanak a márka mellett. A hivatalos oldalon megjelent bejegyzés szerint csak az Egyesült Államokban minden eddiginél többen rendelték elő az új készüléket, itt azonban meg kell jegyezni, hogy a mostani rekorddöntés csak a Note-családra vonatkozik, tekintettel arra, hogy az első félévben elrajtolt Galaxy S8 és S8+ hasonló adatát nem sikerült meghaladni – ez utóbbi okostelefonokból nem sokkal a bemutató után 5 millió példány kelt el, a Samsung pedig már akkor összesen 10 milliót szállított le partnerei számára.

A Samsung persze nagyon örül a kedvező számok láttán, szerintük mindez arra bizonyíték, hogy a vásárlók a Note 8 segítségével szeretnék megvalósítani mindazt, amire ma törekednek.

Fontos ehhez még hozzátenni, hogy a hivatalos megjelenés szeptember 15., de azon felhasználók, akik szeptember 24. előtt rendelik meg a készüléket, Gear 360 kamerát vagy a Galaxy Foundation Kit névre keresztelt csomagot kapják meg ajándékként (ez utóbbi egy 128 GB-os microSD-kártyát és egy gyors, vezetéknélküli töltést lehetővé tévő kiegészítőt tartalmaz). Ez a tény nyilván hozzájárult a kedvező adathoz, bár a felhasználók valószínűleg enélkül is hasonló tömegben jelezték volna érdeklődésüket.

  • Az új iPhone-hármas bemutatójára a héten kerül sor, ez kirajzolja majd előttünk a piac jelenlegi helyzetét.

Galaxy Note 8 hivatalos oldal

Ezek érdekelhetnek még

2017. November 22. 17:52, szerda | Helyi

MR. BIG, ENTER SHIKARI ÉS A FOZZY - ŐK BIZTOSAN ITT LESZNEK A 2018-AS FEZEN-EN

Rock, hard rock, metal némi elektronikával keverve - megjött a 2018-as FEZEN első három neve.

2017. November 21. 11:30, kedd | Helyi

Csótányt találtak a dürümben

Feltehetően csótányt, és egy petetokot talált egy fehérvári kismama ételében, melyet pénteken rendelt az egyik házhoz szállító étteremből.

2017. November 19. 14:28, vasárnap | Helyi

IDÉN IS LESZNEK ÚJ FÉNYEK FEHÉRVÁRON AZ ADVENTI BELVÁROSBAN

A Palotai kapu tértől a Zichy ligetig tart majd a fehérvári adventi vásár.

2017. November 17. 17:55, péntek | Helyi

Fehérvári programok a hétvégére: esküvő kiállítás, Tankcsapda és Ganxsta Zolee

Elég kétpólusúnak tűnik ez a hétvége, de ez egyáltalán nem rossz hír.