Városlista
2018. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2017. Szeptember 13. 06:02, szerda | Helyi
Forrás: sg.hu

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

A Galaxy Note 7 közvetlen utódja, a Galaxy Note 8, bemutatójára nemrég került sor, azóta az előrendelések is szép számban futottak be, olyannyira, hogy az illetékesek szerint itt meg is dőltek az eddig rekordok.

A jelek szerint a Note 7 malőrje és a többszöri visszahívás egyáltalán nem vette el a felhasználók kedvét, a legtöbben kitartanak a márka mellett. A hivatalos oldalon megjelent bejegyzés szerint csak az Egyesült Államokban minden eddiginél többen rendelték elő az új készüléket, itt azonban meg kell jegyezni, hogy a mostani rekorddöntés csak a Note-családra vonatkozik, tekintettel arra, hogy az első félévben elrajtolt Galaxy S8 és S8+ hasonló adatát nem sikerült meghaladni – ez utóbbi okostelefonokból nem sokkal a bemutató után 5 millió példány kelt el, a Samsung pedig már akkor összesen 10 milliót szállított le partnerei számára.

A Samsung persze nagyon örül a kedvező számok láttán, szerintük mindez arra bizonyíték, hogy a vásárlók a Note 8 segítségével szeretnék megvalósítani mindazt, amire ma törekednek.

Fontos ehhez még hozzátenni, hogy a hivatalos megjelenés szeptember 15., de azon felhasználók, akik szeptember 24. előtt rendelik meg a készüléket, Gear 360 kamerát vagy a Galaxy Foundation Kit névre keresztelt csomagot kapják meg ajándékként (ez utóbbi egy 128 GB-os microSD-kártyát és egy gyors, vezetéknélküli töltést lehetővé tévő kiegészítőt tartalmaz). Ez a tény nyilván hozzájárult a kedvező adathoz, bár a felhasználók valószínűleg enélkül is hasonló tömegben jelezték volna érdeklődésüket.

  • Az új iPhone-hármas bemutatójára a héten kerül sor, ez kirajzolja majd előttünk a piac jelenlegi helyzetét.

Galaxy Note 8 hivatalos oldal

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 15. 09:48, csütörtök | Helyi

Mozgó Mozi - Polgárdiban

Február 17-én szombaton ismét megnyitja kapuit a mozi Polgárdiban!

2018. Február 14. 10:27, szerda | Helyi

Valentin-napi szokások a világban

A Valentin-nap sehol sem hivatalos állami ünnep, a kormány nem ad rá pihenőnapot

2018. Február 12. 08:58, hétfő | Helyi

Külföldi karrier után itthon kamatoztatná tudását a polgárdi Preszter Attila

Politikai színezetű vita tárgya lett a külföldön szerencsét próbáló magyarok sorsa és sikere, vagy éppen sikertelensége.

2018. Január 29. 17:57, hétfő | Helyi

Beruházások Polgárdiban: Már „csak” meg kell csinálni

Az elmúlt évet, 2017-et a pályázatok határozták meg, és ebből a szempontból a város nagyon sikeresen zárta ezt az időszakot.