Városlista
2018. június 23, szombat - Zoltán

Hírek

2017. Szeptember 13. 06:02, szerda | Helyi
Forrás: sg.hu

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

A Galaxy Note 7 közvetlen utódja, a Galaxy Note 8, bemutatójára nemrég került sor, azóta az előrendelések is szép számban futottak be, olyannyira, hogy az illetékesek szerint itt meg is dőltek az eddig rekordok.

A jelek szerint a Note 7 malőrje és a többszöri visszahívás egyáltalán nem vette el a felhasználók kedvét, a legtöbben kitartanak a márka mellett. A hivatalos oldalon megjelent bejegyzés szerint csak az Egyesült Államokban minden eddiginél többen rendelték elő az új készüléket, itt azonban meg kell jegyezni, hogy a mostani rekorddöntés csak a Note-családra vonatkozik, tekintettel arra, hogy az első félévben elrajtolt Galaxy S8 és S8+ hasonló adatát nem sikerült meghaladni – ez utóbbi okostelefonokból nem sokkal a bemutató után 5 millió példány kelt el, a Samsung pedig már akkor összesen 10 milliót szállított le partnerei számára.

A Samsung persze nagyon örül a kedvező számok láttán, szerintük mindez arra bizonyíték, hogy a vásárlók a Note 8 segítségével szeretnék megvalósítani mindazt, amire ma törekednek.

Fontos ehhez még hozzátenni, hogy a hivatalos megjelenés szeptember 15., de azon felhasználók, akik szeptember 24. előtt rendelik meg a készüléket, Gear 360 kamerát vagy a Galaxy Foundation Kit névre keresztelt csomagot kapják meg ajándékként (ez utóbbi egy 128 GB-os microSD-kártyát és egy gyors, vezetéknélküli töltést lehetővé tévő kiegészítőt tartalmaz). Ez a tény nyilván hozzájárult a kedvező adathoz, bár a felhasználók valószínűleg enélkül is hasonló tömegben jelezték volna érdeklődésüket.

  • Az új iPhone-hármas bemutatójára a héten kerül sor, ez kirajzolja majd előttünk a piac jelenlegi helyzetét.

Galaxy Note 8 hivatalos oldal

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 07. 18:34, hétfő | Helyi

Polgárdi Integrált Szociális Intézménye indult a Let's Colour Településszépítő pályázatán

Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény, Polgárdi- Tekerespuszta telephelyén közel 200 értelmi fogyatékossággal élő emberről gondoskodunk.

2018. Május 05. 18:00, szombat | Helyi

Májusi feladatok a kertben - Németh László kertészmérnök tanácsai

Furcsa nyárias meleggel indult a május. Az időnként hulló csapadék és a meleg, jótékony hatással volt a levéltetvek fejlődésére, így legtöbb dísz- és kultúrnövényünkön megtalálhatóak.

2018. Április 21. 19:19, szombat | Helyi

Hulladékból alkottak - ovisok, kisiskolások munkáiból nyílt tárlat a Széphő aulájában

Űrrakéta-kilövő állomás joghurtos pohárból és fóliahengerből, madáretetőként újjászületett mosószeres flakon és teásdoboz-házikó is volt az \"Alkoss hulladékból!\" pályázatra érkezett alkotások között.

2018. Április 12. 14:00, csütörtök | Helyi

A diáksor felújításával készülnek a ballagási hétre

Várhatóan egy hét alatt végez az Órajáték diákfiguráinak felújításával Ecsedi Mária képzőművész.