Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Augusztus 09. 06:04, szerda | Helyi sport
Forrás: albakosar.hu

Megvan az Alba Fehérvár negyedik légiósa is

Megvan az Alba Fehérvár negyedik légiósa is

A negyedik légiósával is leszerződött az Alba Fehérvár kosárcsapata, Alandise Harris is ellátta kézjegyével a szerződést.

Az amerikai kosaras Arkansas Államban, a fővárosban - egyben legnépesebb településen -, Little Rockban látta meg a napvilágot, 1990. november 23-án. Egyetemi tanulmányai során az Arkansas Razorbacks – az egyetemi ligában erősnek számító - csapatánál szerepelt, majd a felkelő nap országában próbált szerencsét, az Iwate Big Bulls együttesében, amely a Japan B-League nevű ligában volt érdekelt.

Harris a tavalyi szezont Libanonban töltötte, a Louaize Zouk gárdájában. A 26 éves Harris 198 cm magas, 108 kg súlyú sportoló rövidesen megérkezik hozzánk.

- Két éve végzett az egyetemen, azóta két országban is szerepelt, tehát nem újoncként kerül Fehérvárra. Erős testfelépítésű, jól védekezik, valamint jól dob, de a pozíciós játékban is hasznos. Elsősorban 3-as és 4-es poszton számítunk rá – közölte Simon Balázs, az Alba Fehérvár sportigazgatója a klub honlapján, az albakosar.hu portálon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: