Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Január 13. 11:25, péntek | Bulvár
Forrás: hvg.hu

Meghalt Elvis lánya, Lisa Marie Presley

Meghalt Elvis lánya, Lisa Marie Presley

Az énekest szívrohammal szállították kórházba, de már nem tudtak segíteni rajta, 54 éves volt.

Lisa Marie Presley, Elvis Presley egyetlen gyermeke csütörtök reggel lett rosszul, előbb gyomorbántalmakra panaszkodott, majd mire élettársa és egyben előző férje hazatért, már magatehetetlenül feküdt ágyában – írta a TMZ. A portál szerint a kiérkező mentők előbb stabilizálták Presley pulzusát, majd kórházba szállították, ahol a nő kómába esett.

Lisa Marie Presley 1968-ban, Elvis hírnevének csúcsán született, és lényegében a reflektorfényben nőtt fel. Apja és anyja, Priscilla Presley 1972-ben váltak el, amikor lányuk 4 éves volt, és a kislány mindössze 9 évesen vesztette el apját 1977-ben.

A traumának meglett az eredménye, apjához hasonlóan Lisa Marie-nek is drogproblémái támadtak, aminek következtében édesanyja egy sor magániskolába küldte, többek között egy bentlakásos oktatási intézménybe a kaliforniai Ojaiban.

Presley 2003-ban indította el zenei karrierjét a „To Whom It May Concern” (kb. Mindenkinek, akit illet) című debütáló stúdióalbumával, amely a Billboard 200 albumlistáján az 5. helyig jutott, és már a nyáron aranylemez lett. Az albumon szinte az összes dalszöveget ő írta, és a zenéknél is társszerzőként tüntették fel.

Zenei tevékenységével párhuzamosan Presley négyszer volt házas: Először Danny Keough zenésszel, majd Michael Jackson énekessel, Nicolas Cage színésszel, végül Michael Lockwood gitárossal. Négy gyermeke született: Riley Keough, Benjamin Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood és Finley Aaron Love Lockwood.

Presley fia, Benjamin Keough 2020-ban, 27 éves korában öngyilkosságot követett el. Tavaly júliusban Lisa Marie az Instagramon emlékezett meg Keough halálának második évfordulójáról és megosztott egy fotót az egyforma lábtetoválásukról.

hvg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára