Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Október 15. 19:51, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Malek:Keresztes irtja a nőket at X-Faktorból. Kvaka be is fejezi?

Malek:Keresztes irtja a nőket at X-Faktorból. Kvaka be is fejezi?

Vissza a villanyórákhoz?

Malek Miklós egyik versenyzőjének, Kvaka Andreának kellett elbúcsúznia szombat este az X-Faktortól. A mentor nem leplezte csalódottságát és beszólt Keresztes Ildikónak, aki szerint a villanyóra-leolvasóként dolgozó lány igen gyengén teljesített. Andit annyira megviselte a távozás, hogy azt fontolgatja, máris felhagy az énekléssel.

A szombat esti X-Faktor végén Geszti Péter mentorálltja, Fehér Zoltán és Malek Miklós "lánya", Kvaka Andrea között kellett döntenie a mentoroknak. Végül 3:1 arányban az ítészek úgy szavaztak, hogy Andi menjen haza, az utolsó szavazatot pedig Keresztes Ildikótól kapta az énekes. Malek az After X című műsorban kikelt magából a döntés miatt.

Nagyon szeretnék hazamenni a családomhoz. Itt Antal Timi fog hiányozni leginkább, vele összebarátkoztam az elmúlt hetek során. Nem tudom, a mentoroknak mi hiányzott a produkcióból, majd egyszer elmondják. Én nagyon jól éreztem magam a színpadon, többet nem tudtam volna nyújtani - nyilatkozta Kvaka Andrea az X-Faktor kísérőműsorában.

A lány láthatóan összeomlott, nagyon nehezen viselte azt, hogy az első élő show-ból hullott ki, még olyat is mondott, hogy elképzelhető, hogy nem is folytatja az éneklést.

- Lehet, hogy csak vakvágányon voltam idáig - tette hozzá megtörten.

Malek Miklós igazságtalannak tartotta három társa döntését.

- Úgy tűnik, mindig az én versenyzőmet vágják ki a mentorok az első adásban - idézi a mentort az Új Ász. - Ildikó kivágta az első nőt a műsorból, ahogy szereti is kivágni a nőket az X-Faktorból egyébként - méltatlankodott Malek, majd pár pillanattal később hozzátette, hogy nyilván csak a keserűség beszél belőle.

Kvaka Andrea az átlagnál is rosszabbul viselte kiesését az RTL Klub tehetségkutatójából, így fontolgatja, hogy feladja a további éneklést, és nem is próbálkozik a pályán maradni. Mentora nem is érti, mi lehetett a baj.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.