Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Július 04. 08:19, kedd | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Lezárultak az óvodai étkeztetésre kiírt pályázatok Székesfehérváron

Lezárultak az óvodai étkeztetésre kiírt pályázatok Székesfehérváron

A város által fenntartott valamennyi óvodában, a mintegy 2700 gyermek számára továbbra is biztosított lesz a normál és a diétás étkezés 2023. július 1-től,

illetve augusztus 1-től – adta hírül a város közösségi oldalán Székesfehérvár Önkormányzata. Továbbra is jelentős segítséget nyújtanak a családoknak a térítési díjhoz, hiszen az az átlagos költségek mindössze 43 %-át fedezi. A fennmaradó részt a városi költségvetésből biztosítják.

A város által fenntartott valamennyi óvodában, a mintegy 2700 gyermek számára továbbra is biztosított lesz a normál és a diétás étkezés 2023. július 1-től, illetve augusztus 1-től, hiszen sikeres eljárások keretében kiválasztották a következő két évre a vállalkozókat az intézmények.

A vállalkozói árak érdemben nem változtak a három évvel ezelőttihez képest – természetesen intézményeként más-más az egységár –, ugyanakkor lesz olyan óvoda, ahol más cég biztosítja majd az étkeztetést a nyár közepétől.

Az önkormányzat által megállapított étkezési térítési díj az átlagos költségek 43%-át teszi ki, a költségek nagyobb részét tehát továbbra is a város és az állam fizeti. Fontos segítség ez a fehérvári családoknak, amelyhez a szükséges forrás természetesen Székesfehérvár idei költségvetésében biztosított.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.