Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Augusztus 21. 18:04, hétfő | Helyi sport
Forrás: mnsk.hu

Láttad már hogy fog kinézni a Sóstói Stadion?

Láttad már hogy fog kinézni a Sóstói Stadion?

2013-ban döntött a kormány a Sóstói Stadion átépítésével kapcsolatban, ami szerint egy UEFA IV-es, 100 százalékban fedett, többfunkciós létesítmény épül Székesfehérváron.

Cser-Palkovics András megköszönte a magyar államnak a beruházáshoz nyújtandó támogatását, hiszen az új stadion a város vagyonát fogja növelni, a Vidi szurkolókat pedig kiszolgálni, miközben Székesfehérvárnak nem kerül pénzébe.

"Nem csak egy stadionfejlesztés valósul meg, jóval több annál, egy városrészi rehabilitáció történik majd, igazi közösségi tér kialakításával. A stadion közvetlen szomszédságában, a sóstói természetvédelmi terület is megújul, mederkotrással, vízpótlással, szakmailag pedig összeköthetővé válik a stadion és a zöld környezet." - mondta a polgármester.

A város kérése volt, hogy a Sóstó rehabilitációjával együtt történjen a városrész felújítása. Balogh Attila ügyvezető kiemelte, fontos, hogy a klub szempontjai is megjelenhettek a végleges tervekben. A szurkolói élmény fokozásásra nagy hangsúlyt helyeztek, a kiváló együttműködés gyümölcse lesz ez az új sportközpont.

  • Képek

Az eredeti látványtervek a Nemzeti Sportközpontok oldalán (http://mnsk.hu/) találhatóak. Az alábbi képekre való kattintás után teljes képernyős, nagy felbontású képeken tanulmányozhatjuk a részleteket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.