Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Október 09. 19:50, hétfő | Helyi
Forrás: recorder.blog.hu

Klippremier! Blahalouisiana - Egyetlen magányom (videó)

Klippremier! Blahalouisiana - Egyetlen magányom (videó)

2016 áprilisában, bő 4 év karrierépítés után jelent meg a zenekar cím nélküli bemutatkozó nagylemeze, de még abban az évben új dalt mutattak be, ami már a most október közepén érkező második albumon kap majd helyet.

A tavaly decemberi Túl távol, elég közel és az idén májusi Ha élni felejtek című klipes dalok már a hamarosan érkező második Blaha-albumot harangozták be. Az Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi című kiadványon ezeken kívül még három angol nyelvű és négy magyar nyelvű dal szerepel, köztük az Egyetlen magányom, amit rögtön videóval együtt mutat be a zenekar. A harmadik kislemezes szám a leggyorsabb dal a korongról, a Supersize Stúdióban vették fel és Ligeti György volt a producere.

Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi – ez lesz a lemez címe, alább pedig egy slágeres felvezető dal, egy Twin Peaks-es hangulatú videóval.

A kétszeres gyorsasággal rögzített egysnittes klip felvétele már csak azért is vicces volt a tagok számára, mert a 2:35 hosszú dalt 1:17 alatt kellett ledarálni, ennyi időbe kellett besűríteni minden képi gaget. De persze volt ott más is: „ez a fehér gatya-fehér garbó összeállítás eleinte nem jött át annyira a srácoknak, mert úgy néztünk ki, mint valami futurisztikus hipszter festőmázoló csapat, de amikor beálltunk a díszletbe hangszerekkel, teljesen megjött a ruha, és egycsapásra mindenkinek nagyon megtetszett.

Barbi outfitjét pedig minden percben imádtuk, bárhol is tartott a nap, szóval ezúton is nagyon köszi Tankó Teklának, illetve persze az egész stábnak a teljes napért” – mondja Jancsó Gábor basszusgitáros-dalszerző. Majd hozzáteszi: „Bátori Gábor Jim rendezte a klipet, őt nemrég ismertük meg a Quimby által, de a tallinni showcase fesztiválon haverkodtunk össze, és nagyon szeretjük ahogyan dolgozik, szóval nem volt kérdés hogy vele hozzuk össze ezt a videót.”

A Blahalouisiana november 3-án mutatja be második lemezének anyagát az A38-on.

Blahalouisiana Facebook oldala

Esemény oldala a Facebook-on

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:54, szerda | Helyi

Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand

A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit, és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között.

2024. Május 09. 08:07, csütörtök | Helyi

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése: az elektromos,

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.