Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Május 06. 12:21, péntek | Bulvár
Forrás: hvg.hu

Kábítószergyanús anyagot találtak a Berki Krisztián halála miatt kiszálló rendőrök

Kábítószergyanús anyagot találtak a Berki Krisztián halála miatt kiszálló rendőrök

A rendőrség Berki Krisztián halálával kapcsolatban az idegenkezűséget kizárta, azonban a kábítószergyanús anyagok miatt közigazgatási eljárást indítanak.

Haláleset miatt tart szemlét szakértő bevonásával a rendőrség a IX. kerületben, a lakásban pedig kábítószergyanús anyagot találtak – árulta el a hvg.hu kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hozzátéve: utóbbi miatt közigazgatási eljárást indítanak. A rendőrség egyéb adatokat az információs törvényre hivatkozva nem árult el.

Berki Krisztián kilencedik kerületi lakására pénteken reggel szálltak ki a rendőrök haláleset miatt, a helyszínre mentőautó is érkezett. A 41 éves celeb halálát felesége a Bors kérdésére erősítette meg.

A Origo pénteken arról számolt be, hogy a celeb és élettársa lakásának közvetlen közelében a szomszédok napok óta veszekedéseket hallanak. A rendőrség a helyszínen idegenkezűség lehetőségét kizárta, vagyis a sztár nem gyilkosság áldozata.

hvg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.