Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2023. Március 14. 10:20, kedd | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Itthon lesz a negyedik meccs - újabb sérültek hiányoznak a Hydro Fehérvár AV19 csapatából

Itthon lesz a negyedik meccs - újabb sérültek hiányoznak a Hydro Fehérvár AV19 csapatából

Nem jó előjelekkel várja a kedden, 19.15 órakor, a Raktár utcában kezdődő pároscsata negyedik mérkőzését a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

Az együttest sújtó betegséghullámban ugyan már többen visszatértek a jégre, ugyanakkor a vasárnapi találkozón két hátvéd is megsérült.

A Hydro Fehérvár AV19 csapata kedden a negyeddöntő negyedik mérkőzésén fogadja a Salzburg csapatát, a párharc állása 3-0 az osztrákok javára – ugyanakkor a magyar ICE-csapatból többen sérülés és betegség miatt hiányoznak.

Különösen hátvédfronton fogyatkozott meg a gárda, Horváth Milán és Szabó Dániel már hosszabb ideje nem állnak Kevin Constantine rendelkezésére, Stipsicz Bencére többhetes kihagyás vár, a vasárnapi találkozón egy blokkolt lövést követően Vokla Roland, valamint Csollák Márkó is megsérült.

A csatárok esetében „csak” Magosi Bálint van sérültlistán, Erdély Csanád és Németh Kristóf pedig betegség miatt nem tudták vállalni a játékot vasárnap, kettejük játéka a keddi találkozón kérdéses.

Kevin Constantine legutóbbi nyilatkozatában kiemelte, büszke a játékosaira, hiszen rendkívüli munkát végeznek a jégen. „Több sérülésünk is volt az elmúlt időszakban, ráadásul az influenza is megtizedelte a csapatot. Minden este változik a keret, és van olyan, hogy nincs hat egészséges hátvédünk. A srácok mégis mindent beleadnak minden meccsen, minden harmadban, ezt nagyon jó látni. Úgy gondolom, megérdemelnének egy győzelmet az erőfeszítésért, hogy elmondhassam nekik, nagyszerű munkát végeztek."

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.