Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2023. Február 06. 09:54, hétfő | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Hatvanöt perc gól nélküli játék után győzött a Hydro Fehérvár AV19 csapata

Hatvanöt perc gól nélküli játék után győzött a Hydro Fehérvár AV19 csapata

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongozói a HC Pustertal Wölfe otthonában léptek jégre vasárnap este.

A fehérváriaknak nagy szüksége volt a három pontra, így győzniük kellett volna. De idegenben ez sohasem könnyű. Győztek, de ez két pontot ért.

HC Pustertal Wölfe-Hydro Fehérvár AV19 0-1 (0-0, 0-0, 0-0, 0-0, büntetők után 0-1)

Egészen ritka mérkőzésnek lehettek szemtanúi a nézők. A mérkőzés során nem esett egyetlen gól sem. A hosszabbításban sem, így 65 perc gól nélküli játékot követően a büntetők döntötték el a találkozó sorsát, Hári János találatával a fehérváriak nyertek.

HC PUSTERTAL: SCHOLL – Willcox, Plastino / Ege, Pavlin / Spencer Glira / De Lorenzo, Althuber – Ahl, Harju, Hannoun / Deluca, Catenacci, Archambault / Andergassen, M.-O. Roy, Bardaro / Mantinger, Berger, Spinell. Vezetőedző: Tomek Valtonen.

HYDRO FEHÉRVÁR AV19: O. ROY – O'Brien, T. Campbell / Fournier, Donaghey / Stipsicz, Horváth M. / Csollák – Erdély Cs., HÁRI J. 1, Kuralt / Leclerc, Bartalis I., Sarauer, / Ambrus G., Németh K., Mihály Ákos / Vértes, Rétfalvi, Terbócs. Vezetőedző: Kevin Constantine.

MESTERMÉRLEG

Tomek Valtonen: – Ritka a 0–0-s eredmény a hokiban. Mindkét csapatnak volt lehetősége arra, hogy betaláljon, de ezúttal a fegyelmezett, védekező felfogású jégkorong kerekedett a kreativitás fölé. A Graz már csak három ponttal vezet előttünk, és még játszunk vele az idényben, szóval kivívhatjuk a rájátszást.

Kevin Constantine: – Egyik csapat sem arról híres, hogy sok gólt lő, ezért nem sokkoló a mérkőzés alakulása. Az egész idényünk története benne volt ebben a mérkőzésben, mivel rendkívül keményen küzdöttünk, mégsem voltunk eredményesek egészen a szétlövésig. Több hosszabbításos vereségünk van, mint győzelmünk, úgyhogy örülök a két pontnak.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.