Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Szeptember 22. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Hatalmas terhes pocakja van a szépségnek

Hatalmas terhes pocakja van a szépségnek

Jessica Bielnek szép nagy hasa lett, miután gyermekét vár, de ez még nem annak az eredménye, hogy újra együtt van ex-szerelmével.

Az nem szokatlana jelenség, hogy Jessica Biel New York utcáit rója. Viszont az mégis különlegessé teszi a látványát, hogy óriási hasa van. Méghozzá azért, mert gyermeket vár. A pocakja - amit már el sem tud takarni ruhájával - mérete alapján pedig hamarosan szülni is fog. Ami elég meglepő, hiszen fogalmunk sem volt a gyermekáldásáról. Bár az egész nem valódi. Csupán a Valentin nap című romantikus borzadály folytatása, a Szilveszter éjjel kedvéért lett hirtelen kismama.

Bár könnyen elképzelhető, hogy hamarosan a valóságban is anyai örömök elé néz. Ugyanis újra együtt van Justin Timberlake-kel. Ami a bennfentesek információ szerint annak köszönhető, hogy az énekes végre hajlandó megállapodni. Vagyis akár esküvő és közös gyerek is lehet a felmelegített románcból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.