Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Július 18. 07:27, kedd | Helyi sport
Forrás: okkfehervar.hu

Győzelemmel kezdett a Kiskút a női szuperligában

Győzelemmel kezdett a Kiskút a női szuperligában

Magabiztos győzelemmel kezdte a női tenisz csapatbajnokságot a Diego SC – Kiskút TK.

A budapesti-fehérvári alakulat hazai pályán, Székesfehérváron 6-1-re legyőzte a Győrt a Szuperliga első meccsén, folytatás szerdán, szintén hazai pályán a címvédő MTK ellen. Diego SC – Kiskút Fehérvár TK – GYAC 6-1.

A Győr ellen fontos volt a jó rajt a női Szuperligában, ennek megfelelően mindkét délelőtti páros mérkőzést megnyerte a Diego SC – Kiskút TK közös csapata. Marosi Katalin a román Mihaela "Udvardy-lányok", Panna és Luca (utóbbi mindössze tizenkét éves) 6:3, 7:6-ra nyert a Meiszter/Zsitvay kettős ellen, így 2-0-ás hazai előnnyel jöhettek a délutáni egyes meccsek.

Ahol tovább remekelt a fehérvári gárda: Békefi Bianka 6:4, 7:5 arányban verte Bartosik Rékát, Pirók Alexa ugyan az első játszmát elveszítette Kovács Zitával szemben, de fordítani tudott és három szettben, 3:6, 6:2, 6:2-re szintén győztesen hagyta el a pályát. Fekete Lili nagyon simán, 6:1, 6:0-ra „lépte le” Szőke Nórát, míg Juhász Lilla ugyanilyen arányban kapott ki a győri Zsitvay Adrienntől, addig Udvardy Panna 6:1, 6:0-val tükörsimán hozta a Meiszter Mercédesz elleni záró összecsapást. Ezzel pedig 6-1-es győzelemmel kezdte a Szuperliga küzdelmeit a székesfehérvári csapat.

Szerdán már nem lesz ilyen könnyű dolga az együttesnek, 11:00-tól a bajnoki címvédő MTK érkezik a Kiskút Tenisz Klubba, igaz, azon a találkozón Fehér Tamás csapatmenedzser már számíthat a 2015-ben a juniorok páros versenyében, Wimbledonban győztes, jelenleg a női egyéni világranglistán 238. Stollár Fannyra. Diego SC – Kiskút Fehérvár TK – GYAC 6-1.

Július 19-én, szerdán 11 órától folytatódnak a Szuperliga mérkőzések a Kiskút Tenisz Klubban. A Diego SC – Fehérvár Kiskút TK csapata a második fordulóban az MTK-BLKE gárdáját fogadja.

Címkék: kiskút, Sport, tenisz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.