Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Szeptember 02. 14:28, szombat | Helyi sport
Forrás: infofehervar.hu

Felhívás: Kézilabda-edzések az Agárdi Csuka Csarnokban

Felhívás: Kézilabda-edzések az Agárdi Csuka Csarnokban

A Gárdony-Pázmánd NKSE női kézilabda szakosztálya 8-10 éves korú lányok részére tart edzéseket az Agárdi Csuka Csarnokban. Az edzésekre további jelentkezőket várnak.

Az edzések időpontjai:
hétfő: 15:30-17:00
csütörtök: 15:30-17:00

Jelentkezés és bővebb információ:
06/30 511-3601 - Pánczél Barabás edző
Gárdony-Pázmánd NKSE

Kapcsolódó:

Átadták a Csuka Csarnokot Agárdon

  • Közel 400 millió forintból valósult meg az a tornacsarnok, amely ezentúl az agárdi sportélet középpontja lehet.

Az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium „C típusú" tornateremmel gazdagodott, melyek alapkő letétele 2016. május 12-én volt. Az idén februári műszaki átadást és az engedélyek beszerzését követően pedig pénteken megtartották az ünnepélyes átadót is. A szalagot Molnár Krisztián, Tessely Zoltán, Boros Anita és Tóth István vágták át.

Három héttel ezelőtt egy péntek délután növényültetésre készültünk, amikor egykori tanítványom megkérdezte, ilyen tornateremről álmodtam-e az elmúlt 30-40 évben. Csak azt tudtam mondani, ilyen szépet álmodni sem mertem! – árulta el megnyitóbeszédében Tóth István, Agárd polgármestere az Agárdi Csuka Csarnok átadó ünnepségén pénteken. A város vezetője, az iskola egykori igazgatója és testnevelő tanára számára, mint kifejtette, nagy öröm volt ennek a beruházásnak a megvalósulása.

Tessely Zoltán országgyűlési képviselő az impozáns épület átadóján reményét fejezte ki: sok kellemes sportélmény kapcsolja majd a fiatalokat ehhez a 388 millió forintból megvalósult épülethez, akiket arra buzdított, építsenek közösségeket az új agárdi sportélet köré. Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár pedig, tolmácsolva Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter üdvözletét, kiemelte: az egyik legnagyobb újonnan épült tornaterem építésében megtiszteltetés volt részt venni.

Címkék: agárd, kézilabda, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel