Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2017. Szeptember 28. 17:30, csütörtök | Helyi sport
Forrás: vidi.hu

Ezekiel Henty: Újabb nehéz mérkőzés vár ránk!

Ezekiel Henty: Újabb nehéz mérkőzés vár ránk!

Támadónk azt is elárulta, hogy nagyon várja már, hogy megszerezze a második NB I-es gólját is, de ennél sokkal fontosabb, hogy a Vidi begyűjtse a 3 pontot.

"Több szempontból is érdekes mérkőzés vár ránk szombaton a DVTK ellen. Egyrészt hozzánk hasonlóan ők is egy másik csapat stadionjában rendezik a hazai találkozóikat, másrészt az utóbbi hetekben az elért eredményeik alapján mondhatnánk azt is, hogy nincsenek jó formában, de ez nem fedi a valóságot, mert egyszer sem játszottak alárendelt szerepet, sokkal inkább a szerencsével álltak hadilábon. Éppen ezért biztos, hogy nehéz meccs vár ránk, amit egy rendkívül impozáns stadionban, vélhetően egy kiválóan előkészített pályán fogunk lejátszani. Mindenképp a 3 pont megszerzése a legfőbb célunk, ennek szellemében készültünk egész héten. A magam részéről nagyon várom, hogy megszerezzem a második gólomat is az NB I-ben, de persze ennél sokkal fontosabb, hogy a csapat nyerjen" - nyilatkozta Ezekiel Henty.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon