Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2020. Április 05. 05:14, vasárnap | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: police.hu

Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket is árult

Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket is árult

Elfogtak egy csalót, aki egyebek mellett szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket árult az interneten, de a kifizetett termékeket nem küldte meg - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A közlemény szerint a 29 éves orosházi B. Szabolcsot még pénteken fogták el Salgótarjánban, majd átadták a V. kerületi nyomozóknak, akik üzletszerűen elkövetett csalás vétsége, üzletszerűen, közveszély színhelyén elkövetett csalás bűntette, valamint jogtalan elsajátítás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A rendőrség még januárban indított nyomozást. Többen internetes apróhirdetésen keresztül vettek koncertjegyeket egy férfitől, aki azonban a vételár kifizetése után nem küldte meg azokat.

A nyomozók a feltételezett elkövető azonosítása után megállapították, hogy koncertjegyeken kívül egészségügyi maszkokat és fertőtlenítőket is árult az interneten. A férfi ezekben az esetekben sem küldte el a kifizetett termékeket, hanem elérhetetlenné vált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el