Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Október 03. 08:27, szerda | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Egyetlen nyertes vitte el a svájci lottó rekordnyereményét

Egyetlen nyertes vitte el a svájci lottó rekordnyereményét

Rekordnak számító 162 millió eurót (nagyjából 52,3 milliárd forint) nyert egyetlen játékos a svájci lottón - közölte kedd este a Swisslos svájci lottótársaság.

A svájci Euromillions lottón 50-ből öt számot kell eltalálni, és mellé 12-ből két csillagot kell helyesen bejelölnie annak, aki megnyeri a fődíjat. A győztes ezen a héten a 7, 17, 29, 37 és 45 számokat jelölte be helyesen, s mellé a 3-as és a 11-es csillagot ikszelte be.

A nyertes nevét nem közölték, csak azt, hogy Aargau, Basel-Land, Basel-Stadt és Solothurn kanton valamelyikében él, és 21,5 euróért vásárolt szelvényt.

A svájci Euromillions lottón Ausztriából, Spanyolországból, Franciaországból, Luxemburgból, Belgiumból, Nagy-Britanniából, Írországból és Portugáliából is lehet játszani. Az eddigi rekordnyeremény 135 millió euró volt.

Címkék: lottó, nyeremény, svájc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára