Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 05. 07:34, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/fotó:police.hu

Bedrogozva motorozott és kábítószer is volt nála

Bedrogozva motorozott és kábítószer is volt nála

Befejezte a vizsgálatot a Balatonfüredi Rendőrkapitányság annak a 29 éves férfinak az ügyében, aki ellen kábítószer birtoklása és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt folyt nyomozás.

Az eljárás adatai szerint a rendőrök Alsóörs belterületén igazoltattak egy motorkerékpárral közlekedő budapesti lakost 2019. július 20-án 1 óra 30 perc körül.
Az ellenőrzés során a 29 éves férfi ruházatából kábítószergyanús anyagmaradvány került elő, továbbá felmerült a gyanú arra is, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott - közölte a rendőrség.

A járőrök a férfit elfogták, és további mintavétel céljából előállították. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alátámasztotta, hogy a budapesti lakostól lefoglalt anyagmaradványok kábítószernek minősülnek, továbbá a sofőr a járművezetés időpontjában bódító hatású szer befolyása alatt állt. A férfi ellen kábítószer birtoklása vétség és járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.