Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Április 03. 07:54, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Árvíz/belvíz - Tizennégy mellékúton van teljes útzár

Árvíz/belvíz - Tizennégy mellékúton van teljes útzár

Öt megyében összesen 14 mellékúton van érvényben teljes útzár az ár- és belvíz helyzet miatt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda reggeli összesítése szerint.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Muhi és Köröm közötti, a 26-os főút és Sajókaza közötti, valamint a Sajóörös és Kesznyéten közötti útszakaszokon nem lehet közlekedni.
Vas megyében öt úton van teljes útzár, ezek a Molnaszecsőd és Döröske, a Nádasd és Halogy, a Nagypirit és Boba, a Sótony és Ikervár, valamint a Nagygeresd és Vasegerszeg közötti szakaszok.
Zala megyében Lentinél, Kerkaszentkirálynál és Tormaföldénél van útzár, utóbbinál rézsűcsúszás miatt. A megyében a Kerkateskánd és Szécsisziget közötti utat sem lehet használni.
Tolna megyében Döbrököznél zártak le egy útszakaszt, továbbá Veszprém megyében a Nemesgörzsöny és Egyházaskesző közötti utat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: