Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Október 18. 14:20, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

A magyar prosti a legolcsóbb, húsz euróért bármire képesek

A magyar prosti a legolcsóbb, húsz euróért bármire képesek

Nyíregyházáról töltik fel a piacot.

Az európaiak közül már a magyarok vannak a legtöbben a Hollandiában dolgozó prostituáltak között – derült ki egy holland hírműsor riportjából. A magyar nők dolgoznak a legolcsóbban, az ő stricijeik a legagresszívabbak, és ők azok, akik soha nem kérnek segítséget.
Terjedelmes riportban foglalkozott a héten a Hollandiába áramló magyar prostituáltakkal a Nieuwsuur holland hírműsor. A televízió riporterei több magyar nőt is megszólaltattak, aki Amszterdam vörös lámpás negyedében, a kirakatban dolgozik, és Magyarországon, Nyíregyháza környékén is forgattak arról, miért kerül olyan sok roma lány prostituáltként Hollandiába. Az is kiderül, hogy tavaly az előző évhez képest 23 százalékkal nőtt a prostituáltakkal kapcsolatos rendőrségi ügyek száma Hollandiában.
A riport szerint Hollandiában Magyarországot már az első számú forrásországként tartják nyilván az EU-n belül: vagyis Európából innen érkezik a legtöbb prostituált Hollandiába – amellett, hogy Magyarország fontos tranzitszerepet is betölt a keletről nyugatra irányuló emberkereskedelemben. A magyaroknak külön utcája van Amszterdamban: a Molensteeg, ahol kizárólag magyar roma nők dolgoznak a kirakatok mögött. A riportból kiderül, hogy a közelmúltban egy magyar rendőrségi delegáció is járt ott, hogy felmérje a helyzetet, és erősítse a két ország hatóságai közötti együttműködést.
Egy Márta nevű prostituált a riportban elmondja, hogy mivel tartják őket sakkban a stricik.
– Én itt cigánylány vagyok, és mi, cigánylányok nagyon befolyásolhatók vagyunk. Vágyunk a szebb életre, a szebb körülményekre, ezt nagyon is jól tudják, és ki is használják a stricik. Fenyegetik, hogy otthon tudom anyádat. Hogy – csúnyán mondom – meg fogom b…ni anyádat, az intenzív osztályon köt ki.
Egy másik nő, a négy éve Amszterdamban dolgozó Gina pedig a vendégektől elszenvedett megaláztatásairól beszél:
– Úgy gondolják az emberek, hogy húsz euró egy olyan ár, amiben benne van a szopás, a b…ás, és ha csak az egyiket szeretnék, akkor tíz eurót adnak. Ők fizetnek, bármit megtehetnek.
A Nieuwsuurnak nyilatkozó szakértők szerint Magyarországon Nyíregyháza környéke az a központ, ahonnan a legtöbb lányt viszik a holland városokba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.