Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. December 15. 11:00, péntek | Sport
Forrás: feol.hu

A közvetlen rivális vendégeskedik a Titánoknál

A közvetlen rivális vendégeskedik a Titánoknál

Az Erste Liga 26. játéknapján az ASC Corona Brasov csapata érkezik a Raktár utcába a Fehérvári Titánok csapatához.

A Brassó a legutóbbi fordulókban a tabella élmezőnyével találkozott. Figyelemre méltó, hogy hazai jégen elkapták az UTE gárdáját (5-2), igaz utána a MAC-tól, és a DVTK Jegesmedvéktől egyaránt kikaptak. Ha úgy vesszük, akkor a Titánok szempontjából ez egy hatpontos összecsapás lesz, hiszen közvetlen vetélytársuk érkezik pénteken este 18.30-kor az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokba. A fehérváriakat öt ponttal előzik meg, és egy győzelem nagyot dobhatna Kóger István vezetőedző csapatán, ráadásul az erdélyi együttes két meccsel többet játszott, mint a kék-fehérek.

Az idei szezonban eddig háromszor meccselt egymással a két csapat, még szeptember közepén magabiztos, 6-3-as brassói siker született. Majd a 15. fordulóban, Székesfehérváron szétlövéssel nyertek a Titánok 3-2-re. Ezt követően a következő játéknapon megint csak a Corona diadalmaskodott, 5-1-re. Itt a második, és harmadik harmadban dőlt el a csata a vendéglátók javára, akik 1-1 után négy gólt rámoltak be Kornakker Dániel ketrecébe.

Pénteken is lehet adományozni


A Fehérvári Titánok Brassó elleni Erste Liga mérkőzésen is várja a Fehérvár AV19 azokat a nyári és téli ruhaneműt, lábbelit, ágyneműt, hálóruhát, írószereket tartalmazó szurkolói felajánlásokat, melyeket a Fejér Megyei Önkormányzat Integrált Szociális Intézményei (Polgárdi-Tekerespuszta) lakói számára juttat el a klub.

feol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.