Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Február 18. 13:29, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

A Dal harmadik elődöntője is egymillió feletti nézettséget ért el

A Dal harmadik elődöntője is egymillió feletti nézettséget ért el

Több mint egymillióan nézték múlt szombaton A Dal harmadik elődöntőjét az M1-en és a Duna World csatornán - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn .

A 2013-as Eurovíziós Dalválasztó Show harmadik elődöntőjének nézettsége 1 millió 28 ezer fő volt, a műsor közönségaránya pedig 22,2 százalék, ami a show eddigi legjobb eredménye.
A nézettségi adatokból kitűnik, hogy a több mint kétórás show-ra ezúttal is csaknem 2,5 millió néző kapcsolt hosszabb-rövidebb időre. A három adás valamelyikébe pedig a négyévesnél idősebbek 44,8 százaléka, azaz eddig több mint négymillió néző nézett bele.
Hétvégén hat újabb produkció csatlakozott A Dal középdöntős mezőnyéhez; a zsűri Radics Gigi, Cserpes Laura és Polyák Lilla dalát tartotta a legjobbnak, a nézők pedig Mohamed Fatimát, Puskás Petit és a United zenekart juttatták tovább szavazataikkal.
A Dal népszerűségét mutatja, hogy az M1 szombat esti nézettsége több mint a két és félszeresére emelkedett a show eredményeképpen, míg a másik két országos adó nézettsége csökkent. Azzal, hogy a nézők több mint ötöde az M1-et és a Duna Worldöt választja a műsor idősávjában, A Dal a legnézettebb műsornak számít a szombat este 8 utáni műsorkínálatban - közölte az MTVA.

Radics Gigi - Úgy fáj (Huba Kelemen-Jack D. Elliot-Jánosi)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal